Dilek ASLAN

AK Parti Rize İl Kadın Kolu yönetimi, mahalle temsilcileri ve sandık müşahitleri Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’yla bir araya gelerek belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Merkez ilçe konferans salonunda yapılan toplantıya İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Belediye meclis üyesi adayı Osman Karavin de katıldı. Başkan Bakırcı, başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları içeren sine vizyon gösterisini izleterek katılımcıları bilgilendirdi. Atatürk Caddesindeki çalışmalara da değinen Başkan Bakırcı, cadde kaldırımındaki basamakların vatandaşlara zorluk yaşattığını belirterek, caddenin yeni haliyle birlikte ışıklandırmasının da tamamlanması sonucunda bu caddenin Rize’nin vitrini olacağını kaydetti.

Geçen seçimlerde iki bayanın belediye meclisi üyesi olduğunu belirten Başkan Bakırcı “bu seçimlerde il başkanımız bayan Belediye Meclis üyesi sayısının minimum beş olmasını istiyor. Bizlerde arzu ettiğimiz bu sayıyı sağladığımız taktirde toplumu kucaklayıp bütünlük oluştururuz” dedi.

Bakırcı “beş yıllık görev sürecim içerisinde kadın kollarımızla birlikte çok iyi çalıştığımız kanaatindeyim. Hangi projelerle bize gelmişlerse belediye olarak, şahsımız olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık. Çünkü bu toplumda kadınları ne kadar öne plana çıkarırsak, toplumunda sorunu olmayacağına inanıyorum. Bunun göstergesi olarak da üç yıldır düzenlediğimiz mahalle gezilerini örnek gösterebiliriz. Bu gezilerle daha çok bayana ulaşarak onları toplumda ön palana çıkarmaya çalışıyoruz. Ayrıca bu gezileri düzenlememize yardımcı olana AK Parti il kadın kollarına ve mahalle temsilcilerine de teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda katılımcılara teşekkür eden Başkan Bakırcı, bir 5 yıl daha görev yapmak için de kendilerinden destek istedi. Katılımcılar ise başkanın bu isteğine alkışlarla cevap verdi.



Editör: HABER MERKEZİ