Ak Parti Rize Milletvekili aday adayı Avukat Hüseyin Kaya Çaydef çatısı altında birleşen hemşeri derneklerini merkezi Üsküdar’da bulunan dernek merkezinde ziyaret etti. Yoğun bir katılımın olduğu toplantıda hemşerileriyle hasret gideren Hüseyin Kayanın çok memnun olduğu gözlendi.

 Aday adaylık süreci  ile ilgili değerlendirmeler yapan Hüseyin Kaya dernek başkan ve yöneticilerinin sormuş  olduğu sorular cevaplandırılmış oldu.

Hüseyin Kayanın yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Siyasetin uzun soluklu ve zahmetli bir iş olduğunu gayenin eşrefi mahlûkat olan insana hizmet olduğu, kendisinin yirmi yıldır siyasetin içinde olduğunu ve çeşitli tecrübelerden sonra bu kararı aldığını belirten  Kaya şöyle devam etti.

 Hemşerilerimi, ülkemi çok seviyorum. Ülkemin bana verdiklerini artık geri vermenin zamanı gelmiştir. Ülkemiz yeniden şekillenen dünyada hak ettiği yeri almalıdır. Bir hukukçu olarak yeni anayasa ve yapılacak hukuk reformlarında etkin bir görev alma konusunda endişem yoktur. Rizeliyi hakkıyla temsil edeceğim ve dertleriyle ilgileneceğim konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Aday adaylığı sürecinde yapılan çalışmalarımızda tasvip gördüğümüzü göstermektedir. Bizzat bize başvurup desteklerini ileten ve partimize üye olmak isteyen birçok hemşerimizle karşılaşmış olmak bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Vekillik görevi nasip olursa hemşerilerimizle ve sivil inisiyatiflerle istişare içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Herkese çok teşekkür eder saygılar sunarım. 

 Açıklamanın ardından başta Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev  ve diğer Yetkililer STK olarak siyaset dışında hizmet vermekte olduklarını fakat hemşerilerimizden siyaset yoluyla hizmet etmek isteyenlere destek olacaklarını  ve genç kendini yetiştirmiş siyasetçilerin siyasette görev almak istemlerinden  memnun olduklarını dile getirdi ve sözlerini genç ve başarılı hemşerimiz Avukat Hüseyin Kayaya başarı dileklerini ve desteklerini  beyan etti.

Toplantıya Çaydef Başkanı Yılmaz Hüsrev, Dernek başkan ve üyeleri Ahmet Saral, Mustafa Yeşildağ, İbrahim Çom, Çayeli Vakfı Başkanı Ali Fuat Albayrak, hemşerilerimiz Avukat Zeki Haciibrahimoğlu, Tuzla Hakimi Ahmet Kaya, Ali Şişmanoğlu, Ak Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Gedikoğlu, Demokrat Parti Çayeli Belediye Başkan adayı Mimar Mühendis Mustafa Sözer, Çataklıhoca İlkokulu Müdürü Şuayip Yetim,Çayeli Belediyesi Eski Meclis Üyesi Muhammet Karaoğlu, İş adamı Mustafa Kömürcü, Yusuf Şark, ve bir çok Çayelili katıldı.

  

 

Editör: HABER MERKEZİ