Geçtiğimiz günlerde Fındıklı'da Mustafa Alyazıcı isimli vatandaşın sosyal medya hesabından CHP'li kadınlara yönelik infial yaratan sözlerine Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı İhsan Alkan sert tepki gösterdi. Alyazıcı'yı hayasızlık ve arsızlıkla itham eden Alkan'ın açıklaması şöyle: "Siyaset, kendi olağan akışı içerisinde bazen sertleşse de hakaretle değil nezaket ile yapılması gereken bir ilimdir. Siyasi görüşlerimiz her ne olursa olsun, ne kadar haklı olursak olalım bu karşımızdakilere hakaret etme hakkını bizlere vermez. Özellikle kadınlara hakaret asla kabul edilecek bir durum değildir. Bizim ise kadınlara hakaret eden hayasızlara sessiz kalmamız hiç bir şart altında mümkün değildir.

Geçtiğimiz günlerde Fındıklı ilçemizde üzülerek böyle bir duruma şahit olduk. İsmini burada zikretmek dahi istemeyeceğim bir şahıs arsızca Fındıklılı bazı kadınlara hakaret etme cüretini kendinde bulmuştur. Bu aşağılık ve kişiliksiz şahısın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu bu açıklamalar asla ve kata kabul edilemez. Bu rezaletin bir daha yaşanmaması için bu rezilin mensup olduğu siyasi partiyi gereken işlemleri yapmaya ve bu esfel-i safilini partilerinden ihraç etmeye davet ediyorum. İnanıyorum ki; hiçbir onur sahibi insan ve siyasi parti bu sefilliğe sessiz kalmayacaktır."

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Fındıklı'yı karıştıran 'Kayyum' iddiasının ardından Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu halk tarafından destek görürken bir destek de CHP Fındıklı Kadın Kolları Başkanlığı'ndan gelmişti. CHP Fındıklı Kadın Kolları üyelerine ismi Mustafa Alyazıcı olan bir şahıs tarafından sosyal medya üzerinden hakaret vari paylaşımlarda bulunulmuş ardından CHP'li kadınlar ise Alyazıcı'dan küfür ve tehtitten dolayı şikayetçi olmuştu. 

Editör: HABER MERKEZİ