RİZRize de miting sonrası CHP otobüsüne yumurta atılmasını kınayan AK Parti il başkan yardımcısı Muhammet Avcı olayı kınadığını söyledi.

CHP Genel başkan yardımcısı Kemal Kılıçdaroğlu nun cumhuriyet meydanında ki mitinginin ardından meydan dan ayrılan Kılıçdaroğlu nun otobüsüne yumurtalı saldırıda bulunulmasının ardından Kılıçdaroğlu Gazeteciler ve muhabirler derneği başkanı Mustafa Bayrak i arayarak “ Davacı değilim, polis ilgili kişiler hakkında işlem yapmasın” demişti. Olayın ardından bir açıklama yapan AK Parti il başkan Yardımcısı Muhammet Avcı “ Rize halkı misafir perver bir halktır. İlimizin kapıları herkese açıktır. Kimseye karşı kin duymamız mümkün değil” dedi.

 

Yumurta olayını kınadığını söyleyen Avcı “ Sayın Kılıçdaroğlu ilimize misafir gelmiştir. Ona karşı yapılacak olan her hareket bize mal edileceğinden dolayı, bu tür olayların asla olmasını istemiyoruz. AK Parti olarak Sayın Kılıçdaroğlu na yapılan yumurtalı saldırıyı  kınıyorum. Bu tip olaylar doğru bir şey değil” dedi.

CHP il yönetimine geçmiş olsun dileklerini ileten Avcı “ Asla bu tür olayları tasvip etmediğimiz gibi ilimize gelecek olan her siyasetçiyi en iyi şekilde başbakan in ili olarak ağırlamak zorundayız” dedi.

 
Editör: HABER MERKEZİ