AK Parti Rize Merkez İlçe salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Nurettin Akman, AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ahmet Karaali, Merkez İlçe Başkanı Ali Yazıcı ve seçim işlerinden sorumlu partililer katıldı.

 

Toplantıda söz alan AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Hakan Gültekin, Sandık müşahitleri belirlenmesi ve SKM başkanına kadar yüzde 90’a yakın oranda çalışmaları tamamladıklarını belirterek, ‘’Bu başarıyı elde etmede katkısı olan ilçe başkanlarından seçim işleri başkanına kadar, baş müşahitlerden müşahitlere kadar herkese teşekkür ediyorum’’dedi.

 

Ak Parti Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, Sandık müşahitleri belirlenmesinde yapılan çalışmalarda Rize’yi birinci kılan  arkadaşlara teşekkür ederek, ‘’Bu çalışma Türkiye genelinde yarışa vesile olur. Herkesin birinci olma şansı yoktur. Ama herkes birincilik için çalışırsa seviye yükselir. Bu Türkiye genelinde AK Partiyi güçlü kılar. Başbakanımızı güçlü kılar.’’dedi.

 

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Çankırı Milletvekili Nurettin Akman ise, 5. bölge sorumlusu olarak 81 il içerisinde Rize il teşkilatının Sandık müşahitleri belirlenmesinde ilk sırada yer alması bir anlamda 5. bölgeyi ön plana çıkardığını söyledi.

 

Akman, önümüzde yoğun ve zor bir süreci beklediklerini belirterek, ‘’Şu anda ki manzaraya baktığımızda meclisimizde tarih yazılarak geçirilen ve ülkemizi geleceğe taşıyacak bir anayasa değişikliği ile ilgili referandum takvimi başlamıştır. Gerek referandum gerekse 2011 yılında yapılacak olan milletvekili genel seçimleri çocuklarımızın, ülkemizin geleceği için hayati bir önem taşımaktadır. 8 yılda yapılamayanların devamı ve AK Parti mührünün uzun yıllar Türk siyasetine vurulması önümüzdeki başarılara bağlıdır’’dedi.

 

Önümüzdeki seçimler ülkemizin bir varoluş mücadelesi olduğunu ifade eden Akman, ‘’Ülkemiz önümüzdeki seçimlerde ya çetelerin veya çetelerin avukatlarının belirlediği mecralara kayacak ya da halkın bizatihi kendisi olan AK kadronun emin ellerinde geleceğe koşacaktır. Yine bu seçimlerde karanlık odaklar AK Partinin önünü kesmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü oyuna başvuracaklardır. Bu nedenle işimizi sıkı tutmalı, saflarımızı sıkıştırmalı ve çalışmalarımızı yoğunlaştırarak bu şer odaklarının oyununu bozmalıyız’’diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ