Bazi kendini bilmezler şereften, Haysiyetten bahsederken bulundukları yerlere de iyi bakmalılar, Rize küçük yer herkesin kimliği ortada, Soy isim değiştirmişim, kime ne, soy isim değiştirme nedenim de ortada, Şekvi Yılmaz ile aynı soy ismi taşımak istemedim. bu kadar yalan diyen bir adamla aynı soy ismi taşımam da beklenemezdi bu benim kararım.

Gazeteciler dernek başkanı olduğum birilerine iyi batıyor, o batan kişi ye zaten geçmişine bakarak dernek in kapısından içeri bile sokmam, herkes yerini bilecek, gelki onun yeri belli, bir zamanlar silah suçundan arandığım zamanlarda beni ifşa eden kişi şimdi aynı durumda. kendisini mücellim olarak görüyor, dürüstlükten, doğruluktan bahsediyor. kimin ne olduğunu Rize halkı çok, çok iyi biliyor.

Ben kalemimi para ve menfaat için satmadım, 26 yıllık meslek hayatımda Rize den bir kişi çıksın sen yanlı haber yaptın veya şu menfaati sağladın desin bugün bu mesleği birakarım,  kendini dürüst olarak yazan kişi aynı kelimeyi söylesin, tutuyorsa tabii söylesin, biz kendimizi de sizleri de iyi tanıyoruz. biz millete kesilen faturalardan pay almadık, kimseye santaj yapmadık,  birilerine yanımızda ki bayanı göndererek santaj da yapmadık.adam gibi mesleğimizi yaptık.bugün bu sokaklarda dık geziyorsam adam gibi işimi yaptığımdan dolayı geziyorum.

Yalakalıktan bahseden Zat a bakın, önce yazıp sonra menfaat sağladıktan sonra geri vitese koyan ben değilim, şu Rize de bir kişi birilerine yalakalık yaptığımı söyleyemez, her zaman okuyucum benim için ön plana çıktı. doğru bildiklerimi, inandıklarımı her zaman yazdım, kimseye minnet etmedim, etseydim, Gürcistan topraklarında derimont ve battaniye satarak aldığım 86 model araç yerine bugün altımda sizin gibi JEEP olurdu, kendi evim olurdu. birak artık bu vatan kurtaran kahramanlığı önce durduğun yere bak, sonra çamur at. herkesin kimliği belli, şeref te kimin, şerefsizlikte bunu herkes biliyor.