2012-2013 Futbol Sezonunda Rize İl Hakem Kurulu’nda başkan olarak göreve başlayan Serdar Serdar, 11 yıldır başarıyla yürüttüğü görevini Gürsel Yelkenci’ye devretti.

Rize Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nde yapılan toplantıda, Rize Bölgesi klasman hakemleri, il hakemleri ve gözlemciler katıldı. Görev tesliminde konuşma yapan Serdar Serdar, görev süreci boyunca birlikte çalıştığı hakemlerden helallik isterken, birlik beraberlik içerisinde oldukları takdirde her zaman güçlü ve başarılı olacakları mesajını verdi.

Çaykur Rizesporlu Gaich, hafta sonu Pendikspor ile yapacakları maçı değerlendirdi: Çaykur Rizesporlu Gaich, hafta sonu Pendikspor ile yapacakları maçı değerlendirdi:

Görevi devralan Rize İl Hakem Kurulu Başkanı Gürsel Yelkenci ise, Rize’ye verdiği emeklerden ve yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı selefine teşekkür etti. 

Ayrıca devraldığı bayrağı daha da yukarıya taşıyacağını belirten Yelkenci, hakem yükselmelerinde adil, şeffaf olacağını; herkesin eşit şartlarda yarışacağını belirterek yarışmanın olduğu her yerde, başarının da kaçınılmaz olacağını ifadelerine ekledi.

İyi dilek ve temennilerin dile getirildiği toplantıda A Klasman Hakemi Muhammet Ali Metoğlu, her iki başkana çiçek takdim etti.

Kaynak: Gazeterize.com
 

Editör: HABER MERKEZİ