Kanal D ekranlarında yeni sezonda izleyicisi ile buluşacak Senden Önce dizisi oyuncu kadrosunda Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Altan Erkekli, Işıl Dayoğlu, Nalan Kuruçim, Uğur Biçer, Taha Ünal, Berra Aydınlı gibi isimler yer alıyor.

Senden Önce Seda Kim?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Senden Önce’de Seda karakterine genç oyuncu Berra Aydınlı hayat verecek. Seda yıllar önce çocukları olmayan Tahsin ve Seda tarafından yetimhaneden evlatlık olarak alınmıştır. Güzel Sanatlar Fakültesinde Üniversite eğitimi almaktadır. Emir’in sevgilisidir. Hep sevilmek ister hayatını Emir’e adamıştır. Dizinin ilerleyen bölümlerinde gerçek babasını öğrenecek ve dünyası başına yıkılacak. Bakalım Seda’yı nasıl bir hayat bekliyor olacak?

Berra Aydınlı Kimdir?

Son olarak Senden Önce dizisinde Seda karakterine hayat veren Berra Aydınlı’nın doğum tarihi hakkında tam bir netlik olamasa da oyuncunun 20’li yaşlarında olduğunu tahmin ediyoruz. Üniversite eğitimine Oyunculuk ve Tiyatro üzerinde devam eden güzel oyuncu İnstagramda @berraaydinli kullanıcı adıyla yer alıyor. İdil Soysalan medya ofisi ie beraber çalışan Berra Aydınlı daha önce Baba dizisinde de rol almıştır.

Berra Aydinli Kimdir 768X960

Berra Aydınlı Dizileri

  • Senden Önce- Seda
  • Baba

Berra Aydınlı Sosyal Medya Hesapları

Senden Önce dizisi ile beraber yıldızı parlayan Berra Aydınlı İnstagramda @berraaydinli kullanıcı adıyla yer alıyor. Oyuncunun yaklaşık olarak 2 bin takipçisi ve 20 gönderisi bulunuyor.

Berra Aydınlı Sevgilisi

Oyuncunun hem medyada çıka haberlerini hem de sosyal medya hesaplarını incelediğimizde sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlayamadık. Oyuncunun sevgilisinin olmadığını düşünüyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ