Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Selim Temurci, memleketi Rize'de hemşehrileri ile girdiği diyaloglar dikkat çekti.

Ramazan Bayramı'nı memleketinde geçiren Temurci Çayeli ilçesinde Çayeli Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Temurci, program sonrasında Ahmet Mesut Yılmaz Parkı'nda ve Cengiz Topel Caddesi'nde vatandaşlar ile muhabbet etti.

st1

"Erdoğan'ın önüne 3 ayrı hırsızlık dosyası koydum"
Bir vatandaşın "ne oldu da Recep Tayyip Erdoğan ile yol ayrımına girdiniz" sorusuna cevap veren Temurci, Erdoğan'ın önüne 3 ayrı hırsızlık dosyası koyduğunu ve böyle devam etmesi durumunda kendisinden helallik istediğini ifade etti.

Temurci vatandaşa verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımızın önüne üç tane dosya koydum. Üçüde hırsızlık dosyasıydı. "Reis biz bunlar için mi siyaset yapacağız" dedim. Böyle olacaksa helallik istiyorum senden dedim ve partiden ayrılmadan il başkanlığı görevinden ayrıldım. Bir cuma günü Ahmet hoca ile bize kesin ihraç dosyası gönderildi."

st2

"Sizi hala il başkanımız olarak görüyorum"
Bir başka vatandaş ise Temuci'ye, "CHP'ye oy mu vereceğiz" sorusu yöneltti. Temurci, vatandaşa "Selim Temurci'ye ve Gelecek Partisi'ne oy vereceksiniz" dedi.

Vatandaş, Temurci'ye "Ben İstanbul'da yaşıyorum. Siz eski il başkanımızdınız ve ben halen sizi il başkanımız olarak görüyorum." dedi.

Temurci, vatandaşa verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:

"Bizim kardeşliğimiz, taktığımız rozetlerden çok daha önemli. Bizim tek bir derdimiz var; bu ülkede yolsuzluk, hırsızlık ve adaletsizlik olmasın. Bunu reisin yüzüne karşı da söylemiş birisi olarak mutluyum. Paritler gelip geçici, kardeşliğimiz baki. Bu ülkenin çocuklarının bu ülkeden ümidini kesip bu ülkeden gitmek istemesi, bu ülkenin hazinesinin soyulması beka sorunudur. Bakanlığını dolandıran kadına teşkkür edip gönderen akıl problemi bizim en büyük beka sorunumuzdur."

st3

Haber: Tufan Kuleli

Editör: EDİTÖR - 2