Trendyol Süper Lig'de müthiş bir heyecan yaşanıyor! Bu haftanın kritik maçlarından birinde Beşiktaş, Fatih Terim Stadyumu'nda Başakşehir'e konuk olacak. Fernando Santos'un önderliğinde sahaya çıkacak olan Beşiktaş, taraftarlarını mutlu etmek ve galibiyetle ayrılmak için ter dökecek. Müsabakada düdük çalacak hakem Zorbay Küçük olurken, VAR hakemi olarak ise Bülent Birincioğlu görev alacak. Maçla ilgili tüm detaylar, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Özellikle maçın yayın bilgileri, izleyiciler tarafından araştırılıyor ve heyecanla bekleniyor. Peki, Başakşehir - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Başakşehir ile Beşiktaş, bu akşam saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda gerçekleşecek ve hakem Zorbay Küçük düdük çalacak. Futbolseverler, karşılaşmayı beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Muhammed, Dubois, Hamza, Opoku, Lima, Aleksic, Onur, Berkay, Figueiredo, Davidson, Piatek.

Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Afyonkarahisar'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Colley, Mausaku, Musrati, Gedson, Ghezzal, Muci, Rashica, Semih.

BEŞİKTAŞ’TA SON DURUM

13003

Beşiktaş'ta Salih Uçan ve Tayfur Bingöl, sakatlıkları sebebiyle Başakşehir mücadelesinde forma giyemeyecek. Ancak Al-Musrati, Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain'in iyileşmesi bekleniyor. Beşiktaş'ta 4 futbolcu, RAMS Başakşehir karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Jonas Svensson, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig'in 32. haftasında Yılport Samsunspor maçında forma giyemeyecekler.

Beşiktaş, bu sezon Trendyol Süper Lig'de deplasman performansıyla istenilen seviyede olamadı. Dış sahada oynadığı 15 maçın sadece 6'sını kazanabilen siyah-beyazlı ekip, 7 kez mağlup oldu. İki maçta berabere kalan Beşiktaş, bu süreçte rakip fileleri 19 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 22 gol gördü. Bu istatistikler, deplasmanlarda zorlu bir rekabet ortamıyla karşı karşıya kaldıklarını gösteriyor.

RAMS Başakşehir'de, kart cezası nedeniyle Deniz Türüç bu mücadelede forma giyemeyecek. Ayrıca, Mehdi Abeid, Leo Dubois, Oliver Kemen, Krzysztof Piatek ve Emirhan İlkhan gibi kritik oyuncular da sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu durum, Başakşehir'in kadro planlaması ve taktik stratejileri açısından dikkatle yönetilmesi gereken bir faktör olarak öne çıkıyor.

İLGİLİ HABERİMİZ

Başakşehir Beşiktaş maçı ilk 11’ler belli oldu

Kaynak: Haber Merkezi