Zonguldak'ta gal arısıyla mücadele için doğaya yararlı böcekler bırakıldı Zonguldak'ta gal arısıyla mücadele için doğaya yararlı böcekler bırakıldı

Tortum Kaymakamlığı, Tortum Belediyesi ve Tortum Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın (SYDV) ortaklaşa düzenlediği iftar programı ile şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler bir araya geldi.

Kaymakam Fatih Bayram, Belediye Başkanı Muammer Yiğider, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Lokman Yağız, İlçe Emniyet Amiri Emre Esen, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Orhan Kabay ve İlçe SYDV Müdürü Faruk Dürlü'nün de katıldığı programda, şehit aileleri, gaziler ve öğrenciler iftar sofrasında buluştu.

Programda konuşan Kaymakam Bayram, "Bugün burada şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Yiğider de "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bu milletin baş tacıdır. Onlara her zaman minnettar kalacağız. Bu vesileyle Ramazan ayınızı tebrik ediyor, sağlık ve sıhhat diliyorum." ifadelerini kullandı.

Programda şehit aileleri ve gazilere çeşitli hediyeler de verildi.

Kaynak: Haber Merkezi