Haber: Sude Köroğlu - Çayelispor Basın Sözcüsü Abdulkerim Sarı, Rize Özel İdarespor maçının ardından yaptığı açıklamada, “hafta içerisinde yaptığımız çalışmaların meyvesini aldık. Lige iyi başlayamadık. Önceki hafta Teknik kadroda değişiklik yaparak takımın başına Şevki Tonyalı’yı getirdik. Yeni hocamızla üst üste 2 maç kazandık. Artık kazanmayı alışkanlık haline getirip her maçı kazanmak istiyoruz. Hafta sonu Bayburt Belediyespor’u konuk edeceğiz. Bu maçı da kazanacağız” dedi.

Çayelispor Basın sözcüsü Abdulkerim Sarı, haftalar ilerledikçe oyunlarını geliştirdiklerini kaydederek, “Şevki Tonyalı tecrübeli bir hoca, takımı da iyi tanıyor. Pazarspor’da şampiyonluk yaşamız bir hoca. Bizi de bu sezon şampiyon yapacağını ve yıllardır özlemini çektiğimiz 3. Lige çıkartacağı inancını taşıyoruz. Hocamıza bu konuda güvenimiz tamdır” dedi.

ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA! ŞAMPİYONLUĞA BİR ADIM DAHA!

Bayburt Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını kaydeden Çayelispor Basın Sözcüsü Abdulkerim Sarı, “İki maç üst üste kazandık. Şimdi evimizde Bayburt Belediyespor’u konuk edeceğiz. Rakibimiz grubun zayıf takımlarından biri olmasına rağmen, biz maçta 90 dakika sahada savaş vererek oynayacağız. Bu savaşı verdikten sonra kazanmama ihtimalimiz yok. Taraftarımızın desteğiyle maçı alacağız” dedi.
 

Editör: HABER MERKEZİ