Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı Samsunlu sporcular Petank Türkiye Şampiyonası'nda 5 altın, 2 gümüş, 2 bronz madalya kazandı

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ile çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Kacır, Vali Mustafa Çiftçi'yi makamında ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Çiftçi, Bakan Kacır’a şehrin genel durumu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.
 Programlar kapsamında Erzurum Teknik Üniversitesi’ndeki “Gençlik Buluşması”nda bir konuşma gerçekleştiren Vali Çiftçi: “Kadim medeniyetler şehri, Selçuklu ve Osmanlı yadigârı, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı şehir olan Erzurum’da, Sayın Bakanım, sizi ve Alper Bey’i ağırlamaktan dolayı son derece memnun olduğumuzu ifade etmek isterim.” dedi.
 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Sekmen, “Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mehmet Fatih Kacır Bey ve ilk Astronotumuz Alper Gezeravcı ile birlikte Erzurum Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Konferans Salonumuzda geleceğimizin emanetçileri kıymetli gençlerimizle bir araya geldik. Gençlerimiz için bilim ve teknoloji yolunda daima geleceğe dönük ufkumuzla çalışmaya devam edeceğiz." diye konuştu.
 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'na da bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Kacır, Rüstem Paşa Bedesteni’nde,  Taşhan esnafıyla bir araya geldi. Ardından 1. OSB’de faaliyet gösteren Yavuz Tekstil’e ziyarette bulunan Bakan Kacır, tekstil çalışanlarıyla bir süre sohbet ettikten sora Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği (DAİB)’de sanayicilerle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ticaret Borsası yetkili kurumları ve iş insanlarıyla da bir araya gelen Bakan Kacır, iftar programının ardından Erzurum’dan ayrıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ