Sezon başında takıma büyük umutlar bağlanarak getirilen Mehmet Özdilek için tesisler önünde görkemli bir tören yapıldı. Bu törende mikrofonu eline alan Özdilek” Bizim hedefimiz küçük olamaz, kendi sahamızda maç kaybetmeyeceğiz, deplasmanlarda tatlı sert oynayıp puanlar ile döneceğiz, hedefimiz ilk 5 e girmek” gibi konuşmalar ile taraftarı umutlandırdı.

Kampa giren Rizespor da alınan sonuçlara bakıldığında takımın iki pas bile yapamadığını gördük, ipler kopmuş ancak iplere destek veren bir yönetim vardı.

Ama biz söyledik,, Şifo gelmeden önce yazdık, başkan ile konuştuk,, “ Etmeyin, gitmeyin, Takımın joker hocası Mehmet Ali Karaca”ya bir şans verin, isimli hocalara şans verdiğiniz kadar bu isim de bu şansı hak ediyor. Zor günlerimizde bizi bırakmadı” ama sakalımız yok ki bizi dinlesinler,, şimdi Hacettepe de ve en alt sıralarda yer alan takımı başarıdan başarıya koşturuyor.

EEE sakalımız yoktu ki bizi dinlesinler, hiç olmaz ise Rizespor bugün daha yukarılarda sıralamada yer alırdı. Şifo dan daha çok başarılı olacağına emindim.

Duvarlara yazılan isimlerin iş yapmadığını gördük, önceki sezon yine bunu yaşadık. Duvara yazılan yazılar duvarda kalır ve değişik bir boya ile sılınır, önemli olan duvarda olmayıp, kalplere yazılan isimlerdir. Biz Mehmet Ali Karaca”nın ismini kalbımızde yazmıştık ve başarılı olacağına inancımız tamdı,

Rizespor da çok isimler şans aldı, aldıkları şansları değerlendiremeyerek her sezon 2 veya 3 teknik adam değiştirdik.

Bence Karaca sezon başında bu şansı hak etmişti. Özdilek ten daha çok başarılı olacağına da gönülden inaniyorduk, dedim ya Sakalımız yoktu , tek eksik oydu.