Rize'ye diğer illerden gelen 6 bin 420 çay üreticisine, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında test yapıldığı bildirildi.

Kurumsal hesaplardan yapılan yazılı açıklamada, "İl dışından gelen çay üreticilerimize yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında 110 ekip ile başlatılan taramaların ikinci gününde 1851 numune alındı. İki gün sonunda toplamda 6 bin 420 numune alarak rekor kıran cefakar sağlık ordumuza teşekkür ediyoruz." ifadelerine yer verildi.

SAĞLIKÇILARDAN İL DIŞINDAN GELEN ÇAY ÜRETİCİLERİNE MESAJ

Ayrıca, sosyal medya yapılan paylaşımlarda, sağlık personellerinin test örneklerinin alınması için bayramın ikinci gününde de sahada görev aldıklarına vurgu yapılarak, sağlıkçıların, il dışından gelen yaş çay üreticilerine sosyal izolasyonlarının sağlanması için yazdıkları mesajın yer aldığı fotoğraf paylaşıldı.

Pandemi sürecinde büyük bir özveri ve fedakarlık altında çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarına teşekkür edilen mesajda, “Bugün de halkımız sağlığı için ekiplerimiz Saha'da! Biz sizler için bayramda görevdeyiz. Sizler de bizim için Bayram'da evde kalmaya devam edin! Hayat Eve Sığar. Halkımızın sağlığı için her zaman olduğu gibi bayram'da ailesinden uzakta görevleri başında olan fedakar sağlık çalışanlarımızın bayramı kutluyoruz.” denildi.

Editör: HABER MERKEZİ