Haber: Halil İbrahim SAKLI
zun zamandan sonra göz doktoru kadrosu boş olan İshakoğlu Çayeli Devlet Hastanesine beklenen atama gerçekleşince Uzm. Dr. Emrah Utku Kabataş ile hastalarına hizmet vermeye başladı.
Çayeli’nde gözlerinden devamlı olarak şikayette bulunan hastalar Rize, Trabzon veya bir başka şehre gidip muayene olmak için günlerini harcarken bundan böyle İshakoğlu Devlet Hastanesine gelen Opr. Dr. Emrah Utku Kabataş’a tedavilerini yaptıracak olmanın sevincini yaşıyorlar.
Pazartesi günü yoğun bir şekilde poliklinik yapmaya başlayan Uzm. Dr. Emrah Utku Kabataş, 1979 Erzurum Oltu Doğumlu evli bir kız çocuk babası, iyi derecede İngilizce bilmektedir. İlk ve orta Öğrenimini Erzurum’da tamamladıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirip, İhtisasını Ankara Ulucanlar Göz Bankasında tamamladıktan sonra yaklaşık 18 ay Ankara Polatlı Devlet Hastanesine Uzman Doktor olarak görev yaptıktan sonra, İlçemiz İshakoğlu Devlet Hastanesine tayin oldu. Uzm. Dr. Emrah Utku Kabataş, Çayeli’ni çok beğendiğini en az iki yıl bu şirin ilçede hizmet vereceğini, hastanenin gerekli teçhizata sahip olduğunu belirtirken, Kabataş Çayeli’nin bu bakımdan şanslı olduğunu söyledi.
 
Editör: HABER MERKEZİ