Trabzon Diş Hekimleri Odası’nın düzenlemiş olduğu  “Endodonti de Yeni Tamir Materyalleri” konulu bilimsel toplantı, Karadeniz Teknik Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Bilim Dalı öğretim görevlilerinde Doç. Dr. Kürşat Er’in sunumuyla Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleştirildi.


Toplantıya Trabzon Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Mustafa Yıldız ve bölgemizden çok sayıda diş hekimi katıldı. Toplantı sonunda Dr. Mustafa Yıldız sunumu gerçekleştiren Doç. Dr. Kürşat Er’e teşekkür ederek, katılımcılara belgelerini takdim etti. Rize İl Temsilcisi Dr. Mahir Güven tarafından Doç. Dr. Kürşat Er hocaya Trabzon Diş Hekimleri Odası’nın Teşekkür Belgesini takdim etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trabzon Diş Hekimleri Odası Denetleme Kurulu Başkanı Dr. Hasan Kamil, “Çayeli’nde diş hekimliği mesleğiyle ilgili ikinci kez bilimsel toplantı düzenlemiş olmanın heyecanı ve gururunu yaşamaktayız. Çayeli ilçemizin bu tür toplantılar için seçilmiş olması hey şeyden önce bir Çayelili olarak bizleri gururlandırmıştır. Oda Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Arkadaşlarına teşekkür ederiz. Diş Hekimi meslektaşlarımız toplantıda iken eş ve çocukları da güzel ilçemizin güzelliklerini görme ve gezme fırsatı buldular. Bizleri burada ağırlayan, yakından alakadar olan Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nün çok değerli Müdürü İsmet Şimşek ve Müdür Yardımcılarına, Personeline teşekkür ederiz.” Dedi.

Daha önce de söz verdiğimiz gibi Trabzon Diş Hekimleri Odası bünyesinde, bu tip toplantıların halkımıza yönelik olarak yapılması hedefimizdir diyen Dr. Hasan Kamil, “Geniş katılımlı Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili bilgilendirme amaçlı toplantı düzenlemeyi en yakın zamanda gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde açıklamada bulundu.

Haber ve Fotoğraf: İbrahim SAKLI

Editör: HABER MERKEZİ