Şifresiz Selçuk Spor tv Pendikspor Kayserispor maçı canlı izle Taraftarium24 Pendik Kayserispor maçını izle Kralbozguncu Şifresiz Selçuk Spor tv Pendikspor Kayserispor maçı canlı izle Taraftarium24 Pendik Kayserispor maçını izle Kralbozguncu

Region Friuli Venezia Giulia ( Law 19/2000) tarafından desteklenip, üniversitemiz yürütücülüğünü Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç’ın yaptığı “Sürdürülebilir kalkınmaya yönelik entegre müdahale planı ve mavi büyüme çerçevesinde politikaların ve toplulukların geliştirilmesine yönelik deniz-kıyı eyleminin uygulanması” (INTOCLUB) projesi kapsamında düzenlenmiş olan Mavi Büyüme Fikir Yarışması sonuçlandı.

Programda Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, farklı başlık ve konularda proje hazırlayan öğrencilerden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bu tür faaliyetlerin başta üniversite olmak üzere ilimiz ve ülkemiz adına çok önemli olduğunu ifade eden Rektör, göstermiş oldukları çaba ve başarılardan dolayı öğrencileri tebrik etti.

Değerlendirme sonucunda birincilik elde eden öğrenciye laptop, ikinciye masaüstü bilgisayar, üçüncüye de cep telefonu hediye edildi.

Öğrencilere hediyeleri ve katılım belgeleri Rektör tarafından verildi.

Proje kapsamında öğrencilere, Dijitalpark Teknokent tarafından İş Planı Hazırlama ve İş Modeli, Teknoloji Yol Haritası, Dijital&Yeni Medya Yönetimi, Yalın Girişimcilik ve Rekabetçilik Analizi konularında girişimcilik eğitimleri verildi.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN