Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Toplumsal Katkı ve Sürdürülebilirlik Koordinatörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü ile Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Anneler Günü dolayısıyla "Annemin Çiçek Bahçesi" etkinliği düzenlendi.

“Annemin Çiçek Bahçesi Gül Kokulu Ellerden Mis Kokulu Bahçeler” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda, Müyesser Kart Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri adına çiçek fidanı dikildi.

Fidan dikiminin ardından, huzurevi sakinleriyle samimi bir sohbet ortamında keyifli vakit geçirildi. Etkinlik sonunda, katılımcılara çiçek hediye edildi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sahil Dolgu Sahası Spor ve Rekreasyon Alanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Göktuğ Dalgıç, Üniversite Genel Sekreteri Adnan Er, Müyesser Kart Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemen Elem Sağlam, yöneticiler ve personel katıldı.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU