Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi Cep Salon'da gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversitedeki öğrenci topluluklarının faaliyetlerine ilişkin düşüncelerini dile getirdi.

 Öğrencilerin nitelikli eğitim almalarının yanında öz güveni yüksek ve mesleki becerisi üst seviyede bireyler olmasını hedeflediklerini kaydeden Rektör, öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde olan üniversitede öğrencilerin ilimiz yöneticilerine talep ve beklentilerini ulaştırmaları amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Deprem yüzünden hayalleri ertelenen genç çift, Zonguldak'ta dünyaevine girdi Deprem yüzünden hayalleri ertelenen genç çift, Zonguldak'ta dünyaevine girdi

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de kendilerine emanet olarak gördükleri öğrencilerimizi çok önemsediklerini ve öğrencilerin isteklerinin, sıkıntılarının giderilmesinin yanı sıra sosyal, kültürel faaliyetlerinin hayata geçirilmesi konusunda üniversitemize destek olacaklarını, öğrencilerimizin de her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Toplantıya katılan topluluk başkanları ise, yaptıkları ve planladıkları faaliyetler, etkinlikler ve projeleriyle ilgili bilgiler vererek, yaşadıkları problemleri dile getirdiler.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN