Haber: Dilek Onay Can – Rize Köşklü, Çiftlik ve Büyük Çiftlik dolmuş hattı yarından itibaren İyidere Belediyesi olarak hizmet vermeye başlayacak.

İyidere halkının mağduriyet yaşadığı Köşklü, Çiftlik ve Büyük Çiftlik dolmuş hattı 15 günlük deneme süreciyle İyidere Belediyesi Halk Otobüsüyle yarın (11 Aralık Pazartesi günü) hizmet vermeye başlayacak.

Açıklama yapan İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete vatandaşların yaşadığı mağduriyet ve Talepleri üzerine İlçe Kaymakamı, Muhtarlar ve Hat sahipleri ile toplantı yaptıklarını belirterek;” Arkadaşlarımız ile yaptığımız toplantı sonucunda Rize – Köşklü- Çiftlik ve Büyük Çiftlik Dolmuş hattını 15 günlük deneme süresi ile yarından itibaren İyidere Belediyesi Halk Otobüsleri olarak hizmet vermeye başlayacaktır. Araçlarımız Rize’den var olan durağımızdan Çiftlik ve Büyük Çiftlik den PTT’nin önün den kalkacaktır. Deneme süresi boyunca her zaman olduğu gibi bizlerden desteklerini esirgemeyen İyidere Belediyesi Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı, Yönetim kurulu ve Hat sahiplerine teşekkür ederim” dedi.

Çorum'da şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı Çorum'da şarampole devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı


 

Kaynak: HABER MERKEZİ