Çaykur Rizespor Transfer komitesi başkanı Koray Deniz Kweuke ile ilgili bazı Tv, Gazete ve İnternet sitelerinde yer alan haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Bazı haber siteleri, Gazeteler ve İnternet medyasında Rizespor ”un golcü futbolcusu Leo Kweuke”nin Galatasaray’a gideceği yönünde ki haberlere son noktayı koyan Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz” Yerini doldurmadığımız veya dolduramayacağımız futbolcularımızı satmayız, Kweuke bizim futbolcumuz ve kesinlikle Galatasaray kulübü ile böyle bir görüşmemiz olmadı” dedi.

        Kweuke bize lazım

-Golcü futbolcunun yerini dolduracak oyuncuları olmadığını belirten Koray Deniz “ Bize gerekli olan bir futbolcuyu başka takıma vermemiz mümkün değil,  Rizespor taraftarlarının bağrına bastığı ve Rize ”de mutlu olan golcü futbolcumuz hiçbir yere gitmeyecek, çıkan haberlerin tümü asılsızdır. Futbolcumuzdan memnunuz” dedi.

       Marko ve Emre olmayacak gibi

Çaykur Rizespor transfer komitesi başkanı Koray Deniz Trabzonspor’dan Marko Marın ve Galatasaray’dan Emre Çolak’ı istediklerini belirterek “ Şu ana kadar bu futbolcular ile ilgili bir gelişme olmadı, kulüplerinden istediğimiz bu oyuncular ile ilgili kimse bize dönüş yapmadı. Sanırım bu iki futbolcunun transferi gerçekleşmeyecek” dedi.

       Acelemiz yok

Koray Deniz Marko Marin ve Emre Çolak’ın olmaması durumunda başka sporculara yöneldiklerini belirterek “ Şu an görüşmelerimiz sürüyor. Teknik Direktörümüzün isteği doğrultusunda çalışmalar sürüyor. Takımda sürekli yer alabilecek oyunculara ihtiyacımız var. Yapacağımız transferler takıma katkı sağlamalı, transfer olsun diye transfer yapmayacağız” dedi.

 

       Takım dönüyor

2 Ocak ”da Antalya kampına giden Yeşil Mavililer yarın dönüyor. Yeşil Mavililer Pazar günü oynayacakları Türkiye Ziraat Kupası 3 üncü maçı için öğleden sonra Rize ”ye dönerek çalışmalarına Rize “de devam edecek.

     20 Günde 6 maç

Pazar günü kendi sahasında 17 de Aydinspor 1923 ü ağırlayacak olan Yeşil Mavililer Türkiye Ziraat Kupası 3 üncü gurup maçının 4 üncüsünü Çarşamba günü Aydın ”da oynayacak. Süper ligin başlaması ile birlikte 17 Ocak tarihinde Pazar günü Gençlerbirliği’ni ağırlayacak olan Yeşil Mavililer 20 Ocak ”ta Türkiye Ziraat Kupası 5 maçı için Buca ”ya gidecek. 24 Ocak ta ise Fenerbahçe ile lig maçı için İstanbul ”da karşı karşıya gelecek olan yeşil mavililer 27 Ocak “ta Mersin İdman Yurdu ile Ocak ayı maç trafiğini tamamlayacak.

          Şehir stadı temizlendi

-Pazar günü oynanacak olan Türkiye Ziraat Kupası 3 karşılaşması öncesinde Çaykur Didi stadı karları temizlendi. Yoğun kar yağışının olduğu Rize ”de Rize Çaykur Didi stadı karla kaplanmıştı. 3 gündür süren çalışmalar sonunda stadyum karlardan temizlenerek Pazar günü oynanacak olan Aydinspor 1923 maçına hazır hale getirildi.

       

Editör: HABER MERKEZİ