İmdat!. İmdat!. diye gelen seslere kulak veren yokmu Allah aşkına.Sayın Rizenin spor kamuoyunun sağduyulu insanları, Rizespor batıyor görmüyormusunuz. Boy gösterisi yapanlar nerdesiniz camiayı rahatlatacak hamleleriniz nerde.

     Rizenin bazı kesimleri derdi ya; Trabzonlu takımın başına ne işi var, onlardan bize fayda gelmez, onlar düşmandır gibi sözleri ben şimdi sayın hemşehrilerime diyorum. Bu takımı Rizelilerden daha iyi Trabzonlular yönetir ve açık ara lider konumda yaparlardı. Siz kendi çocuklarımızı takımdan kovarak uzaklaştırıp, getirmişsiniz 1300 km.uzaktan bir teknikdirektör, takımın başarısızlığı umurunda değil. Ege takımlarına olan zaaflarından anlaşılmıyormu ki bu adam milliyetçilik yapıyor. Çünkü kendiside egeli da ondan.

    Allah aşkına bu adamı bu takıma getirip hala sabredenler camiaya ne cevap verecekler. Yoksa ilkbeşe kaldık ama olmadı, ama seneye şampiyon mu olacağız; diyecekler. Rizeli antrenörlere veya Trabzonlu antrenörlere bu kadar sabredilirmiydi acaba. Başarısız olmak için adeta çırpınıyor , adeta camiayla dalga geçiyor. Maalesef koltukda oturanlar gözlerini yummuşlar göremiyorlar mi? Yoksa görmezden mi geliyorlar.

    Kaliteli, hatta son haftalarda takımı sırtlayan oyuncusunu yedekte tutup 3-0 dan sonra oyuna sokan antrenör bence bitmiştir. Sayın Kayıhanın planları çok güzel işliyor. Arkadaş bildiğim tek insan tanımı vardır ki, mert insan Karadeniz insanıdır. Egede de yaşadım biliyorum ki en kaypak insan ordan çıkar, adamı paraya değişir. Bence Kayıhan cebini düşünerek takımı mahvetmeye çalışıyor. Anlayan anlar.

    Artık yönetim bu adamın yetkilerini kısıp Rizeli biriyle devam etmelidir. Bu saatten sonra takıma kondisyon taktik  veya başka bişle gerekmiyor. Sadece kadroyu iyi kurup oyuncuları motive edip maça hazırlamak. İnanıyorum ki oyuncular bir ağabi önderliği ile bu işi taşırlar. Ama unutmamak gerekirki sayın Kayıhan takımın %60 egeli oyunculardan kurulu kadroyu istediği yöne çekebilir. Zaten yönetiminde acizliği budur ki Rizespor Karadeniz takımından çok Ege takımına dönüştürülmüştür. Umarım yanılırız ama bu takım ilk sekize ancak girer.Sorumlu aranacaksa da önce yönetim sonra da Kayıhan ve ekibinindir.

   Artık Rizespor taraftarı Yeşil Mavi renklerin aşkı için maça gidiyor Ege takımı ruhunu taşıyan takım için değil. Bu saatten sonra başarısızlığın olduğu anda sezon sonu camia o yönetimede o teknik heyete de Yeni stadda da gerekli cevapları verirler. Rizeli başarıyı hakketmiştir. Rizelinin gururunu kimse incitemez hakkı da yoktur.