Bölge Müdürü Fatih Kişi, bölge illerde devam eden yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Beraberinde Rize Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek ve Belediye Başkanı Rıfat Özer ile birlikte ilçede devam eden taşkın kontrol inşaatlarını yerinde inceleyen Bölge Müdürü, Sayın Başkan’ın taleplerini de yerinde değerlendirdi. Bölge Müdürü ayrıca, Güneysu İlçesinin çehresini değiştiren araç ve yaya köprüler ile birlikte Asmalıırmak Deresi’nde devam eden çalışmaların son durumunu da yerinde gözlemledi.

Ağrı'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi Ağrı'da 30 Nisan elektrik kesintisi olan ilçeler. Elektrik kesintisi olan ilçelerin tam listesi

Bölge Müdürü daha sonra Taşlıdere Deresi’nde devam eden taşkın kontrol çalışmalarını yerinde incelerken, sonrasında ise Çayeli ilçesine geçerek, Aşıklar Deresi üzerinde yapım çalışmaları devam eden köprü inşaatlarının son durumu hakkında Rize Şube Müdürü Kasım Kazdal’dan bilgi aldı.

Bölge Müdürüne incelemelerinde Bölge Müdür Yardımcısı Olcay Çubukçu, Deniz Kenanoğlu, Havza Yönetimi, İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü Mehmet Kaya, İçmesuyu ve Atıksu Şube Müdürü Ümit Demirdağ, Barajlar ve Hes Şube Müdürü Dr. Yasemin Bayram, Taşkın Kontrol Şube Müdürü Yasin Mazlum ve Rize Şube Müdürü Kasım Kazdal eşlik etti.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU