Rizeli korkak mı ?

Mertliği, cesurluğu, atılganlığı ve asla yalnışlıklara  geçit vermeyen tavirları ile bilinen Rizeliler neden sustu ?

İşte mesele burada,, Neden ?

Ucu Cumhurbaşkanına dokunur düşüncesi, ucu siyasete dokunur, biz de mühürleniriz düşüncesi Rize”linin aklında kı soru işareti.

   Ne oldu ?,, Neler oldu,, Rizeliye .. anlayan cevap versin,, TV lerde internet sayfalarında ahlanan, vahlanan Rizeli neden sesini çıkartmıyor.  Her gün şehit haberleri ile vicdanları rahatlamayan, içinde ki alev büyüyen Rizelilere ne oldu ?

   Artık susma zamanı değil,, artık eylem zamanı, harekete geçme zamanı, Dağlıca da, İğdir”da çeşitli yerlerde haince , kalleşçe öldürülen bizim çocuklarımız da olabilir, bizim kardeşimiz, akrabamız da olabilir, neden susuyorsunuz. Ateş ocağınıza düştüğünde mi konuşacaksınız. Hadi be ,, sizden bir şey olmaz.  Gen değişikliğimi oldu ?,,, inanmam, duruşunuzmu değişti,,, ona da inanmam, ben sapına kadar Rizeliyim, sapına kadar vatansever, sapına kadar milliyetçi ve hemşehrisine düşkün Rizeliyim, içim kan ağlıyor. Ya sizin !

   Burada yapılan siyaset yok, burada ne Cumhurbaşkanını kötülüyoruz, ne siyasete çamur atıyoruz, burada ülkemiz için dık duruyoruz. Bayrağımız, Askerimiz, Polisimiz, geleceğimiz için dık duruyoruz.  Sizler İpsiz Recepleri unuttunuz her halde, bu ülke için savaşan dedelerimizi unuttunuz her halde. Acaba kaç kışı devlet askere çağırsa gelir.. Acaba kaç kışı gönüllü bu şerefsiz PKK ile çatışmak için orduya katılır. Acaba kaç kişi ölümden korkmaz?

    Beyler,, hemşehrilerim,, yapacağımız eylemler idam cezasının getirilmesi, teröre onun uzantıları olan Mecliste ki şerefsizlere dokunmalı. Sizlerin vergilerinden maaş alan bu şerefsizlere hakkınızı helal ediyormusunuz. Ediyorsanız size diyecek lafim yok. Buyrun edin.