Toplantıda organizasyonun detayları görüşülerek ulaşım, sağlık ve güvenlikle ilgili alınacak tedbirler detaylıca gözden geçirildi. Kurum müdürleri organizasyonla ilgili yaptıkları çalışmalar ve aldıkları tedbirlerle ilgili bilgiler verdi.

Takla atan otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı Takla atan otomobildeki 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

Vali Baydaş, bu yılki organizasyonda ‘Cimil Vadisi’nin akredite edilecek olmasının önemli olduğunu belirterek, “Bizim için en önemli konu bu. Akreditasyonu sağladığımızda önümüzdeki yıldan itibaren düzenlenecek olan üç dünya kayak şampiyonasına ev sahipliği yapacağız. Ayrıca olimpik bir branş olan dağ kayağının kota müsabakalarının da Cimil’de yapılacak olması çok önemli. Dünyanın dört bir yanından sporcular olimpiyatlara katılmak için Cimil’e gelecek. Bizim için bu çok önemli” dedi.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Hüseyin Sarı, Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Bayram Yığcı, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, AFAD Rize Müdürü Mehmet Salih Avcı, Karayolları 103. Şube Müdürü Ercan Çiçek ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Genel Sekreteri Adnan Er katıldı.

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU