Rize'de kayıp şahıs aranıyor: En son Çayeli'nde görüldü
Rize'de kayıp şahıs aranıyor: En son Çayeli'nde görüldü
İçeriği Görüntüle

Rize’de etkili olan şiddetli yağışların ardından yaşanan su kesintileriyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Rize Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Andon Su Arıtma Tesisi’nde meydana gelen sorunun giderildiği duyuruldu.

Açıklamada, arıtma tesisindeki çalışmaların tamamlandığı ve sistemin yeniden devreye alındığı belirtilerek, “Andon Su Arıtma Tesisimizde yaşanan sorun giderilmiş olup, akşam saatlerine doğru Gündoğdu bölgesi dahil olmak üzere şehrimizin tüm noktalarına su vermeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yaşanan kesintiden dolayı vatandaşlardan özür dilenirken, arıtılan suyun kademeli olarak şebekeye verilmeye başlandığı ve şehrin tamamına ulaşmasının akşam saatlerini bulabileceği kaydedildi.

Yetkililer, suyun tam anlamıyla her bölgeye ulaşabilmesi için vatandaşlardan bir süre daha sabırlı olmalarını ve su kullanımında tasarrufa dikkat etmelerini istedi.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU