Rize Valisi İhsan Selim Baydaş beraberinde Fındıklı Kaymakamı Murat Çürük ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ile Sümer İlk/Ortaokulunun hazırladığı "Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması"na katıldı.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, okul bahçesinde yürütülen çay tohumu, kümes ve sera faaliyetlerini inceledi. Okul içinde kurulan çeşitli atölyeleri ve konferans salonunu gezerek okul müdüründen bilgiler alan Vali Baydaş, "Yerli Girişim ve Yatırım Yarışması"nın düzenlendiği Hayal Atölyesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin yerel kaynaklardan yola çıkarak kurdukları şirketleri tanıttıkları ve katılımcılara verilen yatırım kartları ile kazananın belirlendiği yarışmanın akabinde Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Fındıklı Kaymakamı Sayın Murat Çürük ve İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Sümer İlk/Ortaokulu öğretmenler ile  tanışma ve değerlendirme toplanısında bir araya geldi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, toplantıda öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinledi.

Sümer İlk/Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri çalışmalarından ötürü tebrik edilerek program son buldu

Artvin'de "Yusufeli Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri Festivali" başladı Artvin'de "Yusufeli Derekapı Geleneksel Boğa Güreşleri Festivali" başladı

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU