Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Işıklı köyü yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Turizm Meslek Lisesi öğrencilerini taşıyan okul servisi ile bir kamyonet çarpıştı. Çarpışma sonucu servis sürücüsü yaralandı, 8 öğrenci ise kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Sanal medya fenomeni Fatma Soydaş hakkında gözaltı kararı
Sanal medya fenomeni Fatma Soydaş hakkında gözaltı kararı
İçeriği Görüntüle

Rize De Okul Servisi Ile Kamyonet Carpisti 19171581 Amp

Kaza nasıl meydana geldi

Edinilen bilgilere göre, 53 M 5585 plakalı okul servisi Karadeniz Sahil Yolu’na çıkış yaptığı sırada, 53 ACU 323 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle servis sürücüsü yaralanırken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun iyi olduğu, servisteki 8 öğrencinin de tedbir amaçlı olarak muayene edildiği belirtildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kaza sonrası polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, öğrencilerin aileleri kısa sürede hastaneye geldi. Yetkililer, öğrencilerin ve servis şoförünün hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.

Kaynak: İHA