Rize Merkez Taşçıoğlu Camii’nde Ortaokul ve Lise okuyan hafız öğrencilere yönelik düzenlenen sabah namazı buluşmasına; Okul Müdürleri, Öğretmenler, Kur’an kursu öğreticileri, İmam

Hatipler, Rize Hafızlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, hafız öğrenciler, aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

30 Aralık 2023 Cumartesi sabahı, Taşçıoğlu Camii’nde düzenlenen program, namaz öncesinde Dernek Yönetim Kurulu üyemiz ve Taşçıoğlu Camii İmam Hatibi Adem Erkan'ın sohbetiyle başladı.

TUSAŞ Eğitim Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi Özpala, Trabzon'da söyleyişe katıldı: TUSAŞ Eğitim Uçakları Baş Uçuş Test Pilotluğu Şefi Özpala, Trabzon'da söyleyişe katıldı:

Erkan sohbetinde "Tevhid nişanesi olan bu kutsi mekânda bizleri bir araya getiren Rabbimize hamd olsun ' muhakkak ki ben bir muallim olarak gönderildim' hadisi gereğince birer öğretici olan ve böyle güzel bir program düzenleyen hocalarımıza da teşekkür ederim. Nasıl ki beyaz ile siyah farklıdır, nasıl ki iyi ile kötü farklıdır aynı şekilde ilim sahibi insan ile cahil bir insan aynı olamaz bundan dolayı ilim öğrenmek üzere yola revan olan bu güzel genç hafız ve hafız adaylarına da muvaffakiyetler dilerim." ifadelerini kullandı.

Hafız Abdullah Karali'nin tilavetinde kılınan sabah namazının ardından, Güneysu'nun ahilerinden Nuri Kaba amcamız Sabah Namazı zikrini tilavet etti.

Akabinde katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Daha sonra gerçekleştirilen eğitimin ardından genç hafız ve hafız adaylarıyla Halı Saha Futbol etkinliği düzenlenerek program sona erdi.


 

Kaynak: ALİ TÜYLOĞLU