3 gün süren kampta Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinin çeşitli bölümlerinde okuyan 110 kız öğrenci Ali Fuad Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” kitabı üzerine okumalar ve tartışmalar yaptılar. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Songül Karaca eşliğinde kitap tahlili gerçekleştirdiler.

Samsun'da "Sokak Hayvanlarına Güncel Bakış Paneli" düzenlendi Samsun'da "Sokak Hayvanlarına Güncel Bakış Paneli" düzenlendi

Kampın kapanış programına katılan Vali İhsan SSelim Baydaş eşi Zeyneb Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve eşi Fatma Metin, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Rektörü Yusuf Yılmaz ve Fındıklı Kaymakamı Murat Çürük kamptaki gençlerle bir araya gelerek söyleşi programı gerçekleştirdi.

Programda Türkiye Cumhuriyeti Gençlik Ve Spor Bakanlığı Müşaviri Selim Cerrah gençlerle kitaplar ve geleceğe dair konular hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Programında sonunda ise “Gençlerle Başbaşa” kitabı üzerine yapılan sınav sonucunda dereceye giren öğrencilere Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Kitap Fuarı’nda kullanılmak üzere 500 TL’lik çek hediye edildi. Ayrıca kampa katılan öğrencilerin hepsine de 250 TL’lik çek hediye edildi.

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU