Rize Valisi İhsan Baydaş ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinde okul birimlerini gezerek Okul Müdüründen yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Endüstriyel Sanatlar mezunu hoca Maksut Mercan Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kendisine tahsis edilen maket atölyesinde DOKAP destekli "Dededen Toruna Karadeniz Takası" projesi kapsamında ahşap oymacılığı alanında öğrenciler yetiştirecek.

Vali İhsan Selim Baydaş ve Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine gerçekleştirdiği ziyarette maket atölyesinde incelemelerde bulundu. 

Atölye sonrası Simülatör Eğitim Merkezinde incelemelerde bulunan Vali Baydaş,öğretmenlerle toplantıda bir araya geldi.

TEKNOFEST atölyesini gezerek Türkiye derecesi olan Atmaca Tayfa Rov Takımı ile sohbet eden Vali İhsan Selim Baydaş, TEKNOFEST 2024'te öğrencilere başarılar diledi. 

GÜNCELLEME - Samsun'da "Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği"nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı GÜNCELLEME - Samsun'da "Hayvanları Çevreyi ve Doğayı Koruma Derneği"nde horoz dövüştüren 29 kişi yakalandı

Muhabir: ALİ TÜYLOĞLU