Ligin ilk yarısında 3-0 mağlup ettiği Karşıyaka karşısına ligin ikinci yarısının ikinci haftasına lider olarak giden yeşil mavili ekibimiz. Karşıyaka karşısına yeni transferlerle oyuna başlarken İzmir de oynanan karşılaşmada karşılaşmanın ilk yarısında Sertan ve Mehmet Yozgatlı ile iki net pozisyon bulurken ev sahibi ekip ise 45 dakika da net pozisyon bulabildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan ekip ev sahibi Karşıyaka oldu. ev sahibi ekibin 60 dakika ya kadar üstün olduğu karşılaşmada Rizespor bu dakika dan sonra denge kurmaya çalışırken son 15 dakika da ise üstünlüğü yine ev sahibi ekibe verdi. sert geçen karşılaşmada Koray in kaşı açılırken her iki takımdan da oyuncular sarı kartlar gördü. Sağ kanadı iyi kullanamayan Rizespor Mehmet Yozgatlı nin pasif kalması ile oyuna bu kez hiç de verimli olmayan Serkan Atak i Semavi nin yerine oyuna alırken Mehmet Yozgatlı nin yerine ise Erkan i aldı.

Oyuncu değişiklikleri ile şok yaratan teknik direktör yedekte bulunan Mithat ve İlyas i oyuna sürmezken 87 dakika da Karşıyaka nin atağı golle sonuçlandı.

Lider olarak İzmir e giden Rizespor da Evren ise uzatma dakikalarında ikinci sarı kart tan oyun dışı kalırken Rizespor önemli bir 3 puan kaybederek liderlikten oldu.

 

Editör: HABER MERKEZİ