Valilik toplantı salonunda gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak, Kent Konseyi Çocuk Meclisinin yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında Vali Baydaş’a bilgiler vererek istek ve taleplerini dile getirdi. Kent Konseyi Çocuk Meclisi Üyeleri kendilerini kabulünden dolayı Vali Baydaş’a teşekkürlerini iletti.

Trabzon'da 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlandı Trabzon'da 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlandı

Vali Baydaş Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerinin sorularını tel tek cevaplayarak sorun ve talepleriyle ilgili var olan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çocukların kent yönetimindeki rolünün güçlendirilmesi ve yönetime aktif olarak katılabilmeleri adına oluşturulan Kent Konseyi Çocuk Meclislerinin önemli olduğunu belirten Vali Baydaş, “Ziyaretleriniz dolayısıyla hepinize teşekkür ediyorum. Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum.  Çocuklarımızın, kendileri ve kentle ilgili sorunlarının çözümünde rol almaları, yönetime katılmaları, bu konularda fikir üretmelerini çok önemli buluyorum” dedi

Vali Baydaş, Rize Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyelerinin yaptıkları çalışmalarında başarılar dileyerek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Ziyarete Rize Kent Konseyi Başkanı Murat Yazıcı ve meclis üyeleri de eşlik etti.

Muhabir: ALİ TÜYLÜOĞLU