Rize İl Özel İdaresi, Rize İli Çayeli İlçesi Kuspa Mevkii Rize İl Jandarma Komutanlığı Verici İstasyonu Yolu Taş İstinat Duvarı Yapımı İşi ihalesi açtı.

İhale, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacak. Teklifler, 25 Ocak 2024 tarihinde saat 10:30'da Rize İl Özel İdaresi/A Blok (Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü)/Engindere Mah. Niyazi Türkmenbaşı Cad. No: 11 53020 Merkez/RİZE adresinde açılacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunlu.

İhalede, işin tamamı için teklif verilecek. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verecek.

Aydın'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Aydın'da 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

İhalede, fiyat dışı unsurların da değerlendirileceği açıklandı. Bu kapsamda, teklif fiyat puanı 70, fiyat dışı unsur puanı ise 30 olacak.

İhalede uygulanacak sınır değer katsayısı (N) 1,2 olarak belirlendi. Sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecek.

İhale kapsamında yapılacak taş istinat duvarının toplam miktarı 1.899,40 metreküp olarak açıklandı. Duvarın yapımında kullanılacak taşların Rize ili sınırları içerisinden temin edilmesi şartı bulunuyor.

İhaleyi kazanan firma, yer tesliminden itibaren 90 takvim günü içinde taş istinat duvarını tamamlayacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ