Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 50 kalem temizlik malzemesi alımı için ihale açtı.

4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek ihale, 5 Şubat 2024 tarihinde saat 10:00'te Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılacak.

İhaleye teklif verecek isteklilerin, son beş yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında kesin kabul işlemleri tamamlanan ve teklif edilen bedelin % 40 oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeleri sunması gerekiyor.

İhale kapsamında, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ihtiyaç duyduğu 50 kalem temizlik malzemesi, yüklenici firma tarafından temin edilecek ve idarenin belirlemiş olduğu birimlerin depolarına teslim edilecek.

İhalede, ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

İhaleyle ilgili ayrıntılı bilgiler, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün internet sitesinden ve EKAP'tan edinilebiliyor.

İhale, temizlik hizmetlerinin kalitesini artıracak

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün açtığı temizlik malzemesi alımı ihalesi, temizlik hizmetlerinin kalitesinin artırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İhale kapsamında temin edilecek yeni temizlik malzemeleri, Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün tesislerinde daha sağlıklı ve hijyenik bir ortam oluşturulmasına katkı sağlayacak.