Rize Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğünün ihtiyacı için toplam 10 bin ton çimento alımı ihalesi açtı. İhale, açık ihale usulü ile 11 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İhaleye yerli istekliler katılabilecek. Teklifler, e-imza kullanılarak EKAP üzerinden verilecek. İhale sonucunda, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren istekli ile sözleşme imzalanacak.

İhale kapsamında, Rize Merkez Tophane Mahallesi Dalyan mevkiinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğü depolarına, 10 bin ton çimento teslim edilecek. Çimentoların teslim süresi, sözleşmenin yürürlüğe giriş tarihinden itibaren 170 gün olacak.

İhalede, isteklilerin imalatçı olduğunu gösteren belge veya belgeler, yetkili satıcı veya yetkili temsilci olduğunu gösteren belge veya belgeler veya serbest bölge faaliyet belgesi sunması gerekiyor.

Teklif fiyatı ihale komisyonu tarafından aşırı düşük olarak tespit edilen isteklilerden Kanunun 38 inci maddesine göre açıklama istenecek.

İhale ile ilgili detaylı bilgi ve ihale dokümanı, EKAP üzerinden edinilebiliyor.

İhale, Rize Belediyesinin inşaat ve altyapı projelerinde kullanılacak çimento ihtiyacını karşılayacak

İhale, Rize Belediyesinin inşaat ve altyapı projelerinde kullanılacak çimento ihtiyacını karşılayacak. İhale kapsamında alınacak çimento, belediyenin yol, köprü, bina, park ve bahçe gibi projelerinde kullanılacak.

Artvin'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek? Artvin'de 18 Mayıs Cumartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçelerde, Kaç Saat Sürecek?

İhalede, en düşük teklifi veren isteklinin, belediyenin ihtiyacı olan çimentoyu en uygun fiyata temin etmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ