Çayelispor, Ardahan maçına hazır Çayelispor, Ardahan maçına hazır

Haber: Necati Dili - Rize’de bu yıl spor faaliyetlerinde amatör sporlara gönül vermiş, yıllarca bu kulvarlarda amatör spor kulüp başkanlıkları ve aynı zamanda amatör sporun çeşitli dallarında görev alan ebediyete intikal eden kişilere Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ahde vefa örneği göstererek isimleri amatör liglere verdi.

Bu sezon Süper Amatör ligine Ziya Aksoy 1. Amatör ligine Muhammet Fırıncı ve Alt liglere ise Metin Dili müsabakalarına isimleri verilerek yad edildi. 

Rize ASKF Başkanı Ali Çelik; “Amatör sporda yıllarca görev alan amatörün bütün dallarında bulunan gerek başkanlık gerek hocalık gerek şoförlük yapan ağabeylik vazifelerini üstlenen futbolcularıyla beraber olan ve Rahmetlik olan büyüklerimizi unutmadık. Unutturmamak içinde her yıl İsimlerini böylece yaşatmaya çalışacağız. Rahmetli olan spor adamlarına oynatacağımız liglere isimlerini vermeye çalışacağız. Hatta başka çalışmalarımızda vardır. Sırasıyla bunlarda yapmaya gayret edeceğiz. Çok sayıda Rahmetli olan büyüklerimizde Sizlerin sayesinde arşivleyip bütün isimler alıyoruz” dedi.

Çelik; “Bu konuda ve her konuda maddi manevi bizlere desteklerini esirgemeyen her zaman yanımızda olan Spor Bakanımız Osman Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Rize Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız’a, Teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde açıklamada bulundu.
 

Editör: HABER MERKEZİ