En iyi makale ödülü için 2020 yılından günümüze kadar okunma sayısı, atıf sayısı, indirilme sayısı, kapsam ve içeriği gibi çeşitli alanlarda titizlikle yapılan puanlamalar sonucunda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyeleri  en iyi makale ödülü layık görüldü

RTEÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Erdem Cüce, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Pınar Mert Cüce ve Makine Mühendisliği Doktora Programı öğrencimiz Arş. Gör. Tamer Güçlü, En İyi Makale Ödülü’ne layık görüldü.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, memleketinde bayramlaşma programına katıldı Milli Eğitim Bakanı Tekin, memleketinde bayramlaşma programına katıldı

RTEÜ Öğretim üyeleri ve öğrencilerin, SCIE kapsamında ve 2.5 etki faktörlü Journal of Thermal Science dergisinde yayımlanan “On the Use of Nanofluids in Solar Energy Applications” başlıklı makalesi, Best Paper Awards’a  (En İyi Makale Ödülü) layık görüldü.

RTÜE’den yapılan açıklamada; “Ortaya koymuş oldukları bilimsel başarıdan dolayı öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN