Pazarspor Kulübü tarafından Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ziyaret edildi. Ziyarette Başkan Hüseyin Yangın ile birlikte Başkan Vekili Uğur Arslan, As Başkan Abdullah İslamoğlu, Divan Kurulu üyesi Bahattin Bozkurt ve Fatih İslamoğlu yer aldı.

Görüşmede Pazar’da yapılacak Millet Bahçesi içerisindeki nizami çim saha ve soyunma odalarının süreci ve bir an önce başlanılması konuşuldu. Bakan Bak, sürecin hızlandırılıp tesisin en kısa sürede bitirilmesi için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.

Ayrıca Bakan Bak, şehir stadının dere tarafı tribününün yeniden yapılıp daha modern bir yapılandırma ve çatı sistemi ile tribün altındaki alanların UEFA standartlarında yapılandırılacağını belirtti.

Pazarsporlu Yöneticiler kendisine kulübün bu yılki ekonomik, idari yapısındaki sorunları anlatarak, çözüm ve sürdürülebilirlik adına yapılanları ve yapılması gerekenleri özetle anlatarak bugüne kadar vermiş olduğu destek, yardımlar için teşekkür ettiler.

Trabzonspor, ikinci yarıdaki gollerle galibiyete ulaştı Trabzonspor, ikinci yarıdaki gollerle galibiyete ulaştı

Görüşmenin sonunda Pazarspor Başkanı Yangın, Bakan Bak’a sezon formasını takdim ederek toplantıya katılanlarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: HALİL İBRAHİM SAKLI