Sahada çalışmalarına ara vermeden devam eden BBP Rize il Başkanı Ensar Özçelik Alperen ocakları ile bir araya geldi.

 Kahvaltı ve gençlerle buluşma programına BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Alperen Ocakları İl Başkanı Ulaş Sarıahmetoğlu ve Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş katıldı.

Programda gençlerle bir araya gelen BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, gençlerin sorunlarını dinledi ve çözüm önerileri sundu. Programda ayrıca BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, Alperen Ocakları İl Başkanı Ulaş Sarıahmetoğlu ve Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, gençlerle birlikte kahvaltı yaptı.

 BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, yaptığı açıklamada, gençlerin sorunlarını dinleyerek, çözüm önerileri sunacaklarını ve gençlerin sorunlarına çözüm bulmak için çalışacaklarını belirtti.

Ayrıca gençlere seçim zamanı değil her zaman gençlerimiz ile beraber onların sorunlarına çözüm  odaklı çalışmalar yapacağız dedi.

“Sahadan çıkmayın”

BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik gençlere yönelik yaptığı konuşmada “ Siyaset sahada yapılır, BBP olarak her zaman halkımızın içinde olmamız gerekiyor. Kritik bir dönemden geçiyoruz, bu dönemde daha çok halkımızın yanında olmamız gerekiyor. Sizler milletimizin ve ülkemizin geleceğisiniz” dedi.

Seçim dönemlerinde sahaya inenlerden olmadıklarını belirten Özçelik “ Bizim farkımız halkın içinden olmamız, her zaman halkımız ile iç içe olmamız gerekiyor. Sorunları birlikte göğüslemeliyiz” dedi.