Alt yapıdan yetişip camiada birçok ilke imza atan Ozan Solak yeni bir ilke imza atarak Pazarspor kulübünden Genç Mili Takımlara giden İlk Teknik Adam oldu. Alt yapıdan gelip 2003 yılında profesyonel olan 2007 yılında kulübübden tüm zamanların en pahalı bonervisi ile Adanaspor’a transfer olan, Siirt, Tarsus, Sarıyer, Çankırı, Tokat, Amed Spor, Altay, Karacabey BLD gibi birçok takımda futbol oynayan Ozan Solak; devre arasında takıma katılarak Yardımcı Antrenör olarak görev almaya başlamıştı.

Pazarspor Kulübünden yapılan açıklamada, Futbol Federasyonu ile bu gün sözleşme imzalayan ve Genç Milli Takımların da görev alacak olan Genç Teknik Direktöre yeni kariyerinde üstün başarılar diliyoruz.İfadelerine yer verildi

Ozan hoca ise  açıklamasın’da “Pazar’da doğdum, Pazarspor’da yetiştim uzun yıllar profesyonel futbol oynadım, Futbolculuk hayatımda olduğu gibi Antrenörlük kariyerim dede bana Pazarspor kucak açtı ve buradan beni Milli Takım Antrenörleri arasına gönderdi. Üzerimde emeği olan herkese, Pazarspora teşekkür ederim.

Red Bull Four 2 Score Futbol Turnuvası'nın Türkiye finali, Samsun'da yapıldı Red Bull Four 2 Score Futbol Turnuvası'nın Türkiye finali, Samsun'da yapıldı

Şimdide gittiğim yerde başarılı olarak benden sonrakilerin yolunu açmak isterim.

Yeni görevim de bölgemizin gençlerinin alt yapı Milli Takımlarının radarına girmesi içinde katkı yapmaya çalışacağım, hepimize hayırlı olsun” dedi.

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI