Belediyecilik hizmetlerini vatandaş ve çözüm odaklı bir anlayışla yürütmeyi hedefleyen Ortahisar Belediyesi, daha önce Zabıta Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen işyeri açma ve çalışma ruhsatı işlemlerinin tek elden ve daha etkin yürütülmesi amacıyla Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nü hayata geçirdi. Yeni yapılanma ile birlikte ruhsat işlemleri daha kısa sürede tamamlanırken, denetim hizmetleri de haftanın her günü verilmeye başlandı.

BAŞKAN KAYA: “VATANDAŞIMIZIN İŞİNİ KOLAYLAŞTIRAN BİR ADIM ATTIK”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, belediyecilik hizmetlerini vatandaş odaklı bir anlayışla sürdürdüklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce ruhsat işlemleri için farklı birimlere başvurmak zorunda kalan esnaf ve girişimcilerimiz, artık tüm işlemlerini tek bir müdürlük üzerinden gerçekleştirebilecek. Böylece hem zaman kaybının önüne geçilecek hem de işlemler daha düzenli ve hızlı şekilde yürütülecek. Ruhsat ve Denetim Müdürlüğümüze atanan Cemal Günaydın’a yeni görevinde başarılar diliyor, müdürlüğümüzün Ortahisar’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR

Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün sunduğu hizmetlerden yararlanan vatandaşlar da yeni uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ruhsat işlemlerinin tek noktadan ve kısa sürede tamamlanmasının büyük kolaylık sağladığını ifade eden vatandaşlar, uygulamanın hayata geçirilmesinden dolayı Ortahisar Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür etti.

ORTAHİSAR BELEDİYESİ BASIN BİRİMİ

Trabzon'da toplu temel atma töreni düzenlendi
Trabzon'da toplu temel atma töreni düzenlendi
İçeriği Görüntüle


Kaynak: HABER MERKEZİ