Ortahisarlı vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması için yol hizmetlerine büyük önem veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ilgili müdürlüğüne belediyenin bünyesinde sorunlu yol kalmaması talimatını verdi.

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri hızlı başladı

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt çalışmalarına hızlı başladı. 
Ortahisarlı vatandaşların daha güvenli ve konforlu ulaşım sağlaması için yol hizmetlerine büyük önem veren Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ilgili müdürlüğüne belediyenin bünyesinde sorunlu yol kalmaması talimatını verdi. Bu kapsamda inceleme yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk olarak Karşıyaka Mahallesi'nde yer alan Sevda Sokak'ta asfaltlama, Ortahisar Belediyesi'ne ait beton asfalt şantiyesinin olduğu kısımda ise bozuk yolda betonlama çalışmaları tamamlandı.

ÇOK FAZLA ŞİKÂYET VAR 
Yol ve altyapı çalışmalarına özel önem vereceklerini kaydeden Başkan Kaya, hiçbir mahallede bozuk yol kalmayacağının mesajını verdi. Yol ve altyapı konusunda vatandaşlardan çok fazla şikâyet aldıklarını ifade eden Başkan Kaya, "Ortahisar ilçemizde bulunan 88 mahallemizin yollarını ilgili müdürlüğümüz ayrı ayrı inceliyor. Vatandaşlarımızın sorun yaşadığı, standartlara uymayan her yolu önceliğine göre sırasıyla elden geçireceğiz. Ortahisar'da çukurlu, kasisli, vatandaşımızı ulaşımda tehlikeye atacak yol bırakmayacağız. Bütün mahalle muhtarlarımızdan konuyla ilgili bilgi ve talepleri alacağız ve öyle ilerleyeceğiz." sözlerini kullandı.

Bayburt, Gümüşhane ve Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar etkili oldu Bayburt, Gümüşhane ve Ordu'nun yüksek kesimlerinde kar etkili oldu

Trabzon Ortahisar Belediyesi Basın Birimi 

Kaynak: HABER MERKEZİ