Okul Sporları Floor Curling Yıldızlar grup birinciliği müsabakaları 16 farklı ilden 51 farklı okul takımının katılımıyla 21-25 Şubat tarihleri arasında Rize’nin Çayeli ilçesinde düzenlendi. 

Kıyasıya mücadeleye sahne olan müsabakalarda 13 takım adını Türkiye Finallerine yazdırdı. Eş zamanlı olarak Adana, Çanakkale, Gaziantep il merkezlerinin yanında Rize’nim Çayeli ilçesinde de müsabakalar yapıldı.

Trabzon'da bir iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü Trabzon'da bir iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü

İlçemizde bu müsabakaya ev sahipliği yapma fırsatına erişmek çok mutluluk verici olduğunu belirten Türkiye Curling Federasyonu Rize İl Temsilcisi Ahmet Yılmaz, “Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Gürhan Yıldız, Spor Hizmetleri Müdürümüz Ramazan Öztürk, İlçe Kaymakamımız Mehmet Fatih Demirel, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Muhammet Yılmaz, Çayeli Gençlik Merkezi Müdürümüz Emre Çataklı olmak üzere Türkiye Curling Federasyonu'na, hakemlerimize ve tüm katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yılmaz, “Aynı zamanda organizasyon süresince sponsorluk desteği sağlayan Çayeli Adres Market ve Ufuk Çay'a teşekkürlerimi sunarım” dedi.


 

Muhabir: HALİL İBRAHİM SAKLI