İşte Netflix'te Kasım 2023'te yayınlanacak yeni filmler ve dizilerden bazıları:

Filmler:

  • Göremediğimiz Tüm Işıklar: İkinci Dünya Savaşı sırasında Fransa'da, görme engelli bir genç kız ve Alman bir asker birbirlerine aşık olur.

    Netflix'te Göremediğimiz Tüm Işıklar filmi

  • Onimusha: Japonya'da geçen bir aksiyon filmi, bir samuray, ülkesini şeytani bir güçten korumak için savaşır.

    Netflix'te Onimusha filmi

  • Hristiyanlık ve Mistik Objeler: Hristiyanlığın tarihi ve kültürüne dair bir belgesel, kutsal hazineler ve gizemli objeler gibi konuları ele alıyor.

    Netflix'te Hristiyanlık ve Mistik Objeler belgeseli

    Kurtlar Vadisi'ndeki o detayı duyanlar şok oldu! Kurtlar Vadisi'ndeki o detayı duyanlar şok oldu!
  • Cinayet Bizi Ayırana Dek: Bir grup arkadaş, bir cinayeti çözmeye çalışırken kendilerini bir dizi tehlikeli olayın içinde bulur.

    Netflix'te Cinayet Bizi Ayırana Dek filmi

  • Soygun Sanatı: Dünyanın en büyük soygunlarından bazılarını anlatan bir belgesel.

    Netflix'te Soygun Sanatı belgeseli

Diziler:

  • Terzi: Bir terzi, en yakın arkadaşının müstakbel eşine gelinlik hazırlarken ona aşık olur.

    Netflix'te Terzi dizisi

  • The Crown: Kraliçe II. Elizabeth'in hükümdarlığının son 30 yılını anlatan drama dizisi.

    Netflix'te The Crown dizisi

  • Kaala Paani: 1980'lerde Hindistan'da, bir grup genç, bir su savaşı sırasında bir araya gelir.

    Netflix'te Kaala Paani dizisi

  • Control Z: Bir lise öğrencisi, bir hackerın kişisel bilgilerini ifşa etmesini önlemeye çalışır.

    Netflix'te Control Z dizisi

  • Castaway Diva: Bir kadın, bir adada mahsur kalır ve hayatta kalmak için mücadele eder.

    Netflix'te Castaway Diva dizisi

Bu yeni filmler ve diziler arasından seçim yapmak zor olacak!

Bu ay Netflix’te yeni mini-dizi All the Light We Cannot See ve Squid Game’den esinlenen yarışma Squid Game: The Challenge‘a birer şans vermeli, The Crown ve Terzi‘nin yeni sezonları için heyecanlanmalı, bir an önce The Killer ve Nyad gibi Netflix orijinal filmlerinin başına geçmeli ve eğlence endüstrisinin yıldızlarından dünyanın en zengin kadınının nasıl dolandırıldığına kadar ilgi çekici konuları mercek altına alan Netflix belgesellerine göz atmalısınız. Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio’yu buluşturan filmlerden Shutter Island başta olmak üzere, farklı dönem ve türlerden birçok film ve dizinin de bu ay Netflix’e ekleneceğini unutmayın!

Netflix Yeni Diziler

The Crown – 6. Sezon 1. Kısım

Kraliçe II. Elizabeth’in destansı hikâyesi, Netflix’te de bir sona doğru yaklaşıyor. Claire Foy ve Olivia Colman’ın ardından ikinci kez Imelda Staunton’ın Kraliçe’yi canlandıracağı bu son sezonda Diana, ömrünün son haftalarında halkın gözlerini kamaştırmaya devam ediyor. O monarşi ile hesaplaşmalar ve yüzleşmelerle uğraşırken, Kraliçe ise mirası ve soyu üzerine düşünüyor. Sezonun ilk kısmı 16 Kasım’da yayınlanırken, ikinci ve son kısmı önümüzdeki aylarda Netflix’te olacak.

All the Light We Cannot See

Anthony Doerr’in Pulitzer ödüllü, çok satan romanından uyarlanan mini-dizi All the Light We Cannot See, II. Dünya Savaşı’nın son günlerinde görme engelli bir Fransız genç kadın ile bir Alman askerinin yollarını kesiştiriyor. (2 Kasım)

Terzi – 3. Sezon

Netflix’in en sevilen yerli dizilerinden Terzi, fazla bekletmeden 3. sezonuyla geri dönüyor. Uzun bir yolculuktan evine dönen Peyami’nin bir yandan Esvet’e karşı hisleri giderek yoğunlaşırken, bir yandan da bu oyuna bir son verme ve Dimitri’ye gerçekleri anlatma dürtüsü onu yalnız bırakmıyor. (3 Kasım)

Yeni diziler All the Light We Cannot See ve The Crown ile Terzi‘nin yeni sezonları dışında, fenomene dönüşen diziden esinlenen ve yeniliklerin de klendiği oyunlarla dünyada olay yaratmaya hazırlanan, 456 oyuncunun 4,56 milyon dolarlık ödül için yarışacağı Squid Game: The Challenge (22 Kasım), hayalindeki kızla çıkabilmek için yedi şeytanî sevgilisini alt etmek zorunda olan Scott Pilgrim’in animasyon dizisi Scott Pilgrim Takes Off (17 Kasım), 1960’ların Endonzeya’sında karanfil sigarası sektöründeki geleneklere meydan okuyan yetenekli bir zanaatkârın aşk ve kendini bulma yolculuğu Cigarette Girl (2 Kasım), pandemi döneminde geçen antoloji dizi At the Moment (10 Kasım) bu ay Netflix’te izleyebilecekleriniz arasında.

Netflix Yeni Filmler

Sürekli dijital içerik tükettiğimiz bu karantina günlerinde, Netflix orijinal filmleri, izlenecek filmler listemize yeni seçenekler eklemeye devam ediyor:

The Killer

Hollywood sinemasının efsanevi isimlerinden, Se7en‘dan Fight Club‘a, The Social Network‘ten Gone Girl‘e birçok ödüllü yapıma imza atmış yönetmen ve yapımcı David Fincher’ın Netflix yapımı yeni filmi The Killer, Venedik Film Festivali’ndeki dünya prömiyerinden kısa süre sonra kataloğa ekleniyor. Filmde Michael Fassbender’ın canlandırdığı süikastçı, hedefini kıl payı ıskaladığı önemli bir görevin ardından, kişisel olmadığını iddia ettiği uluslararası bir intikam avıyla işverenlerine ve kendine savaş açıyor. (10 Kasım)

İstanbul İçin Son Çağrı

Netflix Türkiye, her ay kataloğuna yerli yapımlar da katmayı sürdürüyor. Üstelik ayın öne çıkan yerli yapımında iki ünlü isim, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ bir araya geliyor! İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında karşılaşan Serin ve Mehmet, New York’ta heyecan dolu, baştan çıkarıcı, unutulmaz bir gedceye sürükleniyorlar. Fakat hayatlarının en güzel anlarını birlikte geçirirken ortada tek bir sorun vardır: İkisinin de evli olması… New York, aşk ve ikinci şanslar hakkında bir hikâye sizi bekliyor. (24 Kasım)

Nyad

Meru, Free Solo ve The Rescue gibi nefes kesen, adrenalin dolu belgesel filmlere imza atmış yönetmen ikilisi Jimmy Chin ile Elizabeth Chai Vasarhelyi, bu kez kurmaca bir filmle karşımıza çıkıyorlar: Nyad, yüzücü Diane Nyad’ın hep hayalini kurduğu şeyi 60 yaşında gerçekleştirmek için açık denizde yaklaşık 160km yüzerek neredeyse imkânsız olan Küba-Florida etabını tamamlama çabasını konu alıyor. Diane Nyad rolündeki Annette Bening’in ismi şimdiden En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülü için favoriler arasında gösterilirken, ona yakın dostu ve antrenörü rolünde Jodie Foster eşlik ediyor. (3 Kasım)

Ayrıca; 1970’lerde Roma’da bir sinema salonunda rastlaşan Enea ile Pietro’nun unutulmaz aşkına dair Ferzan Özpetek filmi Nuovo Olimpo (1 Kasım), kaçak yaşamaktan yorulan profesyonel bir hırsızın emekli olmadan önceki son işini anlatan komedi Wingwomen (1 Kasım), Asya’nın en büyük uyuşturucu çetesinin ardındaki gerçeği aramaya devam eden azimli bir dedektifi merkeze alan Believer 2 (17 Kasım) ve ırkıçılık ve homofobiye rağmen 1963’teki Washington yürüyüşünü düzenleyerek insan hakları mücadelesinin tarihi seyrini değiştirmeye yardımcı olan aktivist Bayard Rustin’in hikâyesini anlatan Rustin (17 Kasım) de bu ay Netflix’e ekleniyor.

Netflix Yeni Belgeseller

Farklı ama hepsi ilgi çekici konulara dair çarpıcı gerçekler ve detaylı araştırmalar her ay Netflix belgeselleri ile önümüze seriliyor. Bu ay da Netflix kataloğuna eklenenler arasında üç belgesel yapım var: Sert geçen bir çocukluktan sinema tutkusu sayesinde kaçan ve sıfırdan başlayıp bir Hollywood efsanesine dönüşen Sylvester Stallone’nin hikâyesini anlatan Sly (3 Kasım), 25 yıllık solo kariyeri boyunca rekor üstüne rekor kıran yıldız şarkıcının gençliğine dönüp baktığ ve sahne ışıkları altında geçirdiği ömrüne dair düşüncelerini paylaştığı Robbie Williams (8 Kasım) ve dünyanın en zengin kadını ile kızı arasındaki anlaşmazlığın nasıl ulusal bir skandala dönüştüğünü konu alan sürükleyici belgesel dizi The Billionaire, The Butler and the Boyfriend (8 Kasım).

Netflix’te Bu Ay: Eklenen Filmler / Diziler

Netflix’e sadece orijinal filmler, diziler ve belgeseller eklenmiyor tabii… Birçok popüler yapım ve/veya ödüllü film bu aydan itibaren Netflix’ten izlenebilecekler arasında… Önümüzdeki ayı son yılların öne çıkan filmleri, yeni sezonları merakla beklenen diziler ve modası geçmeyen klasiklerle geçirmek isteyenler için ihtimaller sonsuz! Ayın heyecan verici film ve dizileri arasında; bugünlerde yeni filmi Killers of the Flower Moon ile vizyona konuk olan usta yönetmen Martin Scorsese’nin Leonardo DiCaprio ile bir diğer ortaklığı, 2010 yapımı Shutter Island (1 Kasım) öne çıkıyor.

Ayrıca felaket filmleriyle dalgasını geçen Disaster Movie (1 Kasım), M.Night Shyamalan’ın kötü eleştiriler alan uyarlaması The Last Airbender (1 Kasım), 80’lerin sevilen dizisinin yeni nesil film uyarlaması Baywatch (2 Kasım), sessizliği bir korku unsuruna dönüştüren, son yılların en iyi korku filmlerinden A Quiet Place (15 Kasım), Nanny McPhee serisinin iki filmi (15 Kasım) ve animasyon devam filmi Sing 2 (21 Kasım) bu ay Netflix’te izleyebilecekleriniz arasında.

Editör: EDİTÖR - 3