Ali Diken’i (32) aramak için annesi ve yengesi gözyaşları içinde stüdyoya geldi, Müge Anlı’dan yardım istedi. Ailesi ve yakınları, 32 yaşındaki Ali Diken’den 34 gündür haber alamıyordu.

20 Aralık 2023 Çarşamba günü Diken, motosikleti ile beraber Antalya’dan kayboldu. Antalya Konyaaltı’da ikamet eden Diken’in, motokuryelik yaptığı ifade edildi.

Ali Diken Olayı Neydi?

Anne Nermin Diken, genç adamın son görüştüğü Ercan’a ulaştı. Nermin Diken canlı yayında, Ercan’ın, Ali ve Zeynel Boyacı adlı bir arkadaşlarıyla kafede görüştüklerini dile getirdi. Diken ve Zeynel Boyacı’nın, kafeden çıktıktan sonra bir akaryakıt istasyonuna gittikleri yiyecek ve içecek aldıkları ortaya çıktı.

Anne Nermin Diken, Ali’nin kaybolduğu gün oğlunu aradığını fakat telefonu başkasının açtığını ve ‘Ali’yle sabaha kadar oturduk telefonunu bende unuttu eve uyumaya gitti’ dediğini söyledi.

Mide küçültme ameliyatı olup 130 kilodan 74 kiloya düştüğü ve doktor kontrolleri olduğu için de ortadan kaybolmayacağı konuşuluyordu.

ali-diken-cinayete-kurban-gitti

Ali Diken Yakın Arkadaş Kurbanı Oldu

Ali’nin kaybolmadan önce son görüştüğü arkadaşı Zeynel Boyacı, 22 Ocak Salı günü yayına geldi. Zeynel, Ali’nin kaybolduğunu programda öğrendiğini, kendisiyle çok iyi arkadaş olmadığını iddia etti.

Boyacı Kumrucu’da çalıştığını, oradan ayrıldığı gün Ali ile görüştüğünü dile getirdi. Boyacı, ertesi gün ise Yalova’ya ablasının yanına gittiğini, oğluna ablasının baktığını ve o yüzden Yalova’ya eşiyle gittiğini belirtti.

Müge Anlı bugünkü yayınında yaşanan sıcak gelişmeleri açıkladı. Anlı, Ali Diken’in cinayete kurban gittiğini ve katilinin Zeynel Boyacı olduğunu duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ