ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı, 75 yaşındaki Sevim Yıldırım'ın şüpheli ölümünü araştırmaya devam ediyor.

Çankırı'ya bağlı Çatalelma köyünde yaşayan 75 yaşındaki Sevim Yıldırım, 1 Aralık 2020'de kayboldu. Yıldırım'ın kaybolmasının ardından 22 gün sonra, yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulundu. Kızları Satı Yıldırım ve Nurgül Yurtsever, annelerinin ölümünü aydınlatmak amacıyla Müge Anlı'nın programına konuk oldu. Kardeşler, annelerinin cinayete kurban gittiğine inanıyor ve şüpheli durumu kardeşleri Ergün'e yönlendiriyor.

0X0 1710936877060

Çatalelma köyünde yaşayan Sevim Yıldırım'ın ölü bulunduğunda, yüzünde darp izleri ve ayağında terlik olması cinayet şüphesini daha da artırdı. Yıldırım'ın kızları, kardeşleri Ergün'ün para sorunları olduğunu ve annelerinin sakladığı paraların ortada olmadığını dile getirdi. Ergün ve sevgilisi Asiye, bu iddialara yanıt vermek üzere Müge Anlı'nın programına konuk oldu.

0X0 1710936878806

Ergün Yıldırım'ın geçim kaynağı ise merak konusu haline geldi. Çalışmadığını belirten Ergün, kahvehanelerde kumar oynadığını ve günde 300-400 TL kazandığını ifade etti.

Müge Anlı'nın "Senin borçluların annenin kapısına dayanmış. Onlar mı bir şey yaptı?" sorusuna Ergün inkar ederken, kız kardeşleri, Ergün'ün 120 bin TL borcu olduğunu ve bu borcu ödemesi için annelerini sıkıştıran birisinin olduğunu iddia etti.

Müge Anlı'nın "Bu parayı kumarda mı yedin?" sorusuna Ergün, "Pavyonda yedim" yanıtını verdi.

Müge Anlı, Ergün'e sert bir şekilde seslenerek, "Cebinde paran yoksa sen niye pavyona gidiyorsun? Bir tane laf var ya 'Evlat olsa sevilmez diye' sen onun vücut bulmuş halisin. Allah senin gibi evlat vereceğine inim inim inletsin. Sen nasıl pavyonda yediğin parayı annene ödetirsin. Senin pavyonda ne işin var?" dedi.

0X0 1710936884518

FUHUŞ İTİRAFI!

Ergün'ün hiç çalışmadığını ve babasının kendisini el üstünde büyüttüğünü söylemesi ise izleyicileri şaşırttı. Stüdyoda gerginlik tırmanırken, Ergün Yıldırım'ın "Emlakçıyım" adı altında fuhuşa yer temin ettiğini itiraf etmesi büyük şok yarattı. Bu itiraf Ergün Bey'in annesinin evini kötü amaçlı kullanmış olabileceği düşüncesini akıllara getirdi.

Sevim Yıldırım'ın ölü olarak bulunduğu köyden sık sık geçen bir izleyici, programın yayını sırasında önemli bir bilgi paylaştı. İsmini vermek istemeyen bu izleyici, Sevim Yıldırım'ın yaşadığı köyden geçerken bazen yaşlıları aracına aldığını belirtti. Aldığı kişilerin, Ergün'ün annesine yönelik kötü niyetli davranışlarda bulunduğunu iddia ettiğini aktardı.

Bolu'da üç bant bilardo bölge turnuvası başladı Bolu'da üç bant bilardo bölge turnuvası başladı

0X0 1710936883809

Köylülerin, Sevim Yıldırım'ın sahip olduğu servetin aslen düşünülenden çok daha fazla olduğunu söylediğini ifade etti. Ayrıca cesedin bütünlüğünün korunduğunu ve bulunduğu yerin Sevim'in ulaşabileceği bir yer olmadığını belirtti.

Bir amcanın anlattığına göre, Sevim Yıldırım'ın ölümü gününde köye yabancı bir araba geldi ve bu arabanın varlığına bağlı olarak evde bağrışmalar duyulduğunu aktardı.

Kaynak: Haber Merkezi