Rize’nin Çayeli İlçesi Madenli belediyesi için aday adaylık müracaatı yapan Mehmet Alay Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’ne giderek dosyasını teslim etti.

Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac Balıkesir elektriksiz kalacak! 3 Mayıs 2024 Cuma günü Balıkesir'de elektrik kesintisi yaşanması sonucu elektriksiz kalac

MHP Madenli Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Alay, Gene Başkan Devlet Bahçeli ile görüşerek müracaat dosyasını Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti.

Alay görüşmeler sonrasın yaptığı açıklamada; “Ankara temaslarımız kapsamında, MHP Genel Merkezinde Sayın Dr. Devlet Bahçeli ziyaret ettik. Genel Başkanımıza adaylığımız hakkında bilgi verdik. Olumlu geçen sohbetimiz de Madenlimiz ana başlığımız oldu. Bu Temaslar kapsamında Bizleri ağırlayan İzmir Milletvekilimiz Sn. Tamer Osmanagaoğlu, MHP Genel Başkanımızın Baş Danışmanı Sn. Ahmet Selim Yurdakul, Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz Sn. Sadir Durmaz ve Tokat Belediye başkanımız Sn. Eyüp Eroğlu beyefendilere şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Ankara temaslarıyla ilgili olarak ta açıklamada bulunan Başkan Aday Adayı Alay; “Ayrıca Bizleri Makamların da zaman ayıran Karayolları Genel Müdür Yardımcımız ve çok yakın dostum olan Sn. Selahattin Bayramçavuş ve Emniyet Genel Müdürümüz Sn. Erol Ayyıldız beyefendiye şükranlarımı sunuyorum. Ankara Temaslarımız kapsamında Heyetimizi Yalnız bırakmayan Değerli iş adamı dostlarıma teşekkür ederim. Temaslarda bulunmaya devam ediyoruz. Dün de bugün de yarın da sevdamız Madenli sloganı ile yola revan olduk. Mevla’m hayırlısını nasip eylesin” şeklinde açıklamada bulundu.


 

Kaynak: BÜŞRA BAYRAKTUTAN