Fa Cup'ta bu heyecan verici final, İngiltere'nin en prestijli kupası için nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Manchester City ve Manchester United arasındaki çekişme, futbol tutkunlarını büyüleyecek. Maçın ne zaman olduğunu ve hangi kanalda canlı olarak izlenebileceğini öğrenmek için takipte kalın!

Taraftarium24 Manchester City - Manchester United maçı ne zaman?

Manchester City - Manchester United arasındaki mücadele Türkiye saati ile yarın 17.00’de başlayacak.

Manchester City - Manchester United canlı yayın hangi kanalda?

Manchester City - Manchester United karşılaşması Tivibu Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Bu hafta sonu, İngiltere'nin en eski futbol organizasyonu olan FA Kupası'nın finalinde Manchester City ile Manchester United karşı karşıya gelecek.

Kulüp futbolunun en önemli organizasyonlarından birinde bir kez daha bir Manchester derbisi yaşanacak. Man City, Premier Lig şampiyonluğunu Pazar günü kaldırmasının ardından eşi benzeri görülmemiş bir şekilde üst üste ikinci kez çifte zafer için mücadele edecek.

Pep Guardiola'nın kusursuz ekibi, menajerin yakında emekli olacağına dair işaretlere rağmen, bu sezon Phil Foden'ın atak orta saha oyuncularından dünyanın en iyilerinden biri haline gelmesiyle hiçbir belirti göstermedi.

Man Utd, Premier Lig'in son haftasında sekizinci sırada bitirdikten sonra Avrupa'ya katılabilmek için kesinlikle FA Kupası'nı kazanmalı.

Erik ten Hag, Sir Jim Ratcliffe'in potansiyel yaz dönemi değişikliği için işini koruma mücadelesi verirken, kupa kazanmak Old Trafford'dakilere çok ihtiyaç duyulan moral desteği sağlayacak.

Kaynak: haber merkezi